Bevezetési folyamat

A CRMfolder széles modul palettával rendelkező, az Ügyfél igényei szerint testreszabható és testreszabandó eszköz. Ahhoz, hogy hatékonyan tudjon vele egy szervezet dolgozni, alapvető fontosságú, hogy megfelelő bevezetési folyamat előzze meg a rendszer élesben történő használatát.

Bevezetéssel foglalkozó kollégáink célja, hogy néhány konzultáció segítségével felmérjék az adott Ügyfélnél zajló munkafolyamatokat és projekteket, majd ezek alapján a helyi igényekhez illeszkedően testreszabják a rendszert. Fejlesztő mérnökökből, vállalatirányítási tanácsadókból, oktatókból és a távoli segítségnyújtást végző kollégáinkból álló csapatunk abban kíván kitűnni a piacon más eszközöket értékesítő szervezetek közül, hogy nem csak a szoftvert, de minden további tudást, segítséget és tapasztalatot megad Ügyfeleink számára.

Az árat befolyásoló kérdések

A fenti tényezőknek megfelelően, az árak az egyes cégek/szervezetek esetében nagyon eltérőek lehetnek. A következő tényezők befolyásolják leginkább:

    • A modulok típusa és mennyisége (különböző célokra, folyamatokra és cégprofilokra különböző árú modoluk választhatóak)
    • A bevezetési konzultációk, munkafolyamatok felmérésének óraszáma (függ a cég méretétől, a folyamatok számától és bonyolultságától)
    • Felhasználók száma (ez befolyásolja elsősorban az oktatás és távoli segítségnyújtás, helpdesk mértékét)
 

Példa kalkulációk különböző méretű és profilú cégek esetén

Az alábbi három példán keresztül mutatjuk be, hogy milyen árakon történhetnek bevezetések eltérő profilú és méretű cégek esetében:

Francia importtal foglalkozó kereskedelmi cég
Mivel foglalkozik

az Ügyfél?

10 főt foglalkoztató kereskedelmi cég, amely francia termékek importjával foglalkozik. Termékeit elsősorban nagy áruházláncok részére értékesíti.
Mi a probléma,

amelyre

megoldást keresnek?

Az értékesítés területén dolgozó kollégák túlterheltek. Rengeteg ügyféllel és partnerrel állnak kapcsolatban és ahogy növekszik a cég, egyre nehezebben tudják kezelni a növekvő ügyfélkört és szerződéseiket. Gyakran késve vagy pontatlanul adnak ki ajánlatokat, ami miatt elveszítenek potenciális ügyfeleket.
Mit nyújt a CRMfolder? A CRMfolder az ügyfelekkel, partnerekkel és beszállítókkal kapcsolatos minden fajta információt nyilvántart. Minden ügyfél esetében az összes csatornán (email, telefon, fax. stb.) folytatott kommunikáció könnyen megtalálható. Segíti a feladatok és határidők kezelését.
Milyen

modulokra van szükség?

„CRM alap (proaktív értékesítés) modul”, „CRM+ modul, Szerződésnyilvántartás modul”
Mennyibe kerül a teljes bevezetés? 9.870.000 HUF
Szélerőművek szélvitorla lapátjait gyártó cég
Mivel foglalkozik az Ügyfél? 50 főt foglalkoztató, nagy előállítási költséggel bíró szélerőművek szélvitorla lapátjait gyártó cég. A gyártás nagyrészt automatizált, ezért sokan NEM vesznek részt közvetlenül a gyártásai folyamatokban, hanem az értékesítéshez, megrendelések kezeléséhez, HR-hez és egyéb tevékenységekhez kapcsolódó munkafolyamatokat végzik.
Mi a probléma, amelyre megoldást keresnek? Az egyes megrendelések, a ügyfelek speciális igényei alapján jönnek létre. Tekintve, hogy a gyártás során különösen költséges eljárásokkal, drága alapanyagokkal dolgoznak, kiemelt fontosságú, hogy pontosan egyeztessék – még a gyártási folyamat megkezdése előtt – az adott ügyfél igényeit. Rendszeresen előfordul, hogy az ügyfél nem pontosan azt kapja, amit szeretett volna. Ilyenkor legtöbbször NEM az ügyfél rendelése volt pontatlan, hanem amíg az értékesítéstől eljutott a gyártásig, addig torzult valamilyen módon az információ.
Mit nyújt a CRMfolder? A CRMfolder segítségével nyomon követethetővé válik minden ügy, feladat vagy projekt (akár ügyfélhez, akár belső folyamatokhoz kapcsolódóan) annak dokumentált élettörténetével, amely magában foglalja az emaileket, bármilyen típusú csatolmányt, (word, excel, ppt, kép, videó, stb.) bejegyzéseket és emlékeztetőket, scannelt dokumentumokat, faxokat és telefonbeszélgetéseket. Az értékesítés első kapcsolatfelvételétől, az áru gyártásán és szállításán keresztül az ügyfél elégedettség viszgálatáig.
Milyen

modulokra van szükség?

„CRM+ modul, CRM++ (vevőszolgálat) modul”, „Munkafolyamatok kezelése – workflow modul”, „Dokumentumkezelés modul”, „Szállítói számlaigazolás és nyilvántartás modul”, „Általános projektmenedzsment modul”, „Szerződésnyilvántartás modul”, „Munkaügyi alap dokumentumok és további HR adatbázis kezelése modul”, „Visszacsatolás, korrekciós folyamatok modul”
Mennyibe kerül a teljes bevezetés? 15.100.000 HUF
Média ügynökség
Mivel foglalkozik az Ügyfél? 70 alkalmazottat foglalkoztató és kb. 50 alvállalkozót projektenként eltérő mértékben igénybevevő média vállalat.
Mi a probléma, amelyre megoldást keresnek? Nagy számú alkalmazottja, alvállalkozója és sok külön álló kicsi projektje van a cégnek, amelyek különböző ügyfelekhez kapcsolódnak. Az alkalmazottak és alvállalkozók egyszerre több projeketben is részt vesznek és sokszor nehéz számukra nyomonkövetni a feladatokat, amelyeket az egyes projektekben el kell végezniük. A vezetés számára átláthatatlan a cég működése és nem tudják mérni az alkalmazottak, alvállalkozók munkaidejét az egyes projektek kapcsán. Megfelelő munkaidő riportok nélkül nem képesek hatékonyan elosztani az erőforrásokat.
Mit nyújt a CRMfolder? A CRMfolder ügyfelekhez kapcsolódó ügyekkel segíti strukturálni a projekteket és feladatokat. Segítségével átláthatóbbak az egyes folyamatok és a projektek közötti kapcsolódások. Az elvégzett feladatokban riportok segítségével követhetővé válik a befektett munkaidő mértéke, ami segíti a hatékony vezetői döntések meghozatalát.
Milyen modulokra van szükség? „CRM alap (proaktív értékesítés) modul”, „CRM+ modul”, „CRM++ (vevőszolgálat) modul”, „Munkafolyamatok kezelése – workflow modul”, „Általános projektmenedzsment modul”, „Munkaidő riportok és kimutatások modul”, „Közös erőforrás modul”, „Telefonflotta kezelő modul”, „Szerződésnyilvántartás modul”, „Munkaügyi alap dokumentumok és további HR adatbázis kezelése modul”, „Visszacsatolás, korrekciós folyamatok modul”, „Telefonbeszélgetések rögzítése modul”, „Mobiltelefon hangüzenet modul”, „FAX fogadó modul”
Mennyibe kerül a teljes bevezetés? 19.780.000 HUF

 

CRMfolder kapcsolat