A CRMfolder bevezetése után

Számos bevezetési folyamat lezárulta után tapasztalataink azt mutatják, hogy már az első néhány hónapban drasztikusan növekszik az a munkamennyiség, amelyet változatlan számú kolléga el tud végezni. Egyszerűbbé és átláthatóbbá válnak a céges folyamatok.

A rendszer megkönnyíti a céges ügyek kezelését, segíti az ügyfelekkel, partnerekkel és beszállítókkal kapcsolatos minden fajta információ nyilvántartását és könnyen kereshető ügyféltörténetet biztosít. Ennek köszönhetően a feladatok és projektek nem személyekhez kötődnek, bármikor pillanatok alatt megtalálhatóak, bárkinek átadhatóak és folytathatóak. A munka hatékonyabbá válik, ritkábbak azok a helyzetek, amikor valakire várni kell, (pl. információ hiányában) strukturáltabbá válik a feladatok szétosztása és a közös tudásbázisban elérhetővé válik minden korábban megoldott ügy.

Csökkenő költségek

A következő kalkuláción keresztül kívánjuk bemutatni, hogy milyen költség csökkenést eredményez a rendszer havonta és a bevezetéstől számított 5. hónap végére.:

Példa kalkuláció: miként csökkenek a költségek a CRMfolder bevezetése után?
A Cég adatai: 40 alkalmazottat foglalkoztató vállalat, minden munkatárs CRMfolder felhasználó.
Alkalmazottak bérköltsége: Egy alkalmazott bérköltsége átlagosan: 430 ezer Ft./hó. A cég átlagos bérköltsége: 17 millió 200 ezer forint/hó(számítások: az alkalmazottak havi bérköltsége 244 – 616 ezer forint között egyenletesen szóródik, ebből az alkalmazottak kézhez kapnak: 128 – 298 ezer forint közötti összeget).
Milyen mértékben lesz hatással a hatékonyságra a CRMfolder? A CRMfolder 5-15%-al növeli meg a feladatok elvégzésének hatékonyságát, tehát adott kolléga 5-15%-al több feladatot tud elvégezni. Így a létszám csökkentésével és a lemorzsolódások pótlása nélkül, bérköltségeket takarít meg a cég.(a hatékonyság növekedését nagyban befolyásolja, hogy az adott cégnél milyen mértékű volt korábban a nyomtatott és elektronikus dokumentum használat. Minél több, ügyekhez kapcsolódó dokumentumot kezelnek a munkatársak, annál nagyobb lesz a hatékonyság százalékos növekedése, az ügyekhez kapcsolódó elektronikus dokumentumkezelés miatt).
Költség csökkenés mértéke havonta – a legrosszabb esetben (5%) A CRMfolder 5%-os mértékben: 860 ezer forinttal csökkenti a cég átlagos havi bérköltségét.
Költség csökkenés mértéke az 5. hónap végére – a legrosszabb esetben (5%) A CRMfolder 5%-os mértékben: 4 millió 300 ezer forinttal csökkenti a cég bérköltségét az 5. hónap végére.
Költség csökkenés mértéke havonta – a legjobb esetben (15%) A CRMfolder 15%-os mértékben: 2 millió 580 ezer forinttal csökkenti a cég átlagos havi bérköltségét.
Költség csökkenés mértéke az 5. hónap végére – a legjobb esetben (15%) A CRMfolder 15%-os mértékben: 12 millió 900 ezer forinttal csökkenti a cég bérköltségét az 5. hónap végére.

CRMfolder kapcsolat