Mi ez?

A CRMfolder online ügyfél- és ügykezelő rendszer. Segítségével struktúrálhatja és egységbe foglalhatja cége ügyfeleivel, partnereivel és beszállítóival kialakított kommunikációs csatornáit, nyomon követhetővé tehet minden feladatot, ügyet és projektet, amely az Ön vállalatánál zajlik.

Miért ezt?

A CRMfolder amerikai alapokon nyugvó szoftver, amelyet egy magyar informatikai mérnök csapat fejlesztett tovább és adaptált a hazai viszonyokhoz. A fejlesztők célja, hogy a változó igényeknek és trendeknek megfelelően, hozzáadott modulokkal és kiegészítő funkciókkal folyamatosan fejlesszék a rendszert, oly módon, hogy annak ne vesszen el legfőbb előnye: egyszerűsége. A CRMfolder egyszerű keretei és a változatos kiegészítő moduljai lehetővé teszik, hogy megoldást nyújtson az eltérő – sokszor különösen összetett – vállalati szükségletekre és könnyedén kommunikáljon más informatikai rendszerekkel. A rendszer az interneten keresztül bármilyen számítógéppel és böngészővel biztonságosan elérhető.

Mire jó Önnek?

A CRMfolder segítségével nyomon követhető minden ügy, feladat vagy projekt (akár ügyfélhez, akár belső folyamatokhoz kapcsolódóan) annak dokumentált élettörténetével, amely magában foglalja az

  • emaileket,
  • bármilyen típusú csatolmányt, (word, excel, ppt, kép, videó, stb.)
  • teendőket és emlékeztetőket,
  • scannelt dokumentumokat,
  • faxokat és telefonbeszélgetéseket.

Ügyfelekkel, partnerekkel és beszállítókkal kapcsolatos minden fajta információ nyilvántartása, teljes és könnyen kereshető ügyféltörténet.

CRMfolder a Piac és Profit oldalain, ide kattintva.